jueves, 21 de marzo de 2013

ENS TIREN FORA

El local denominat "EL SINDICAT", al costat del teatre de Dosrius a passat a ser municipal conjuntament amb aquesta sala. Per tant ara es propietat de l'Ajuntament de Dosrius, degut a una permuta portada a terme amb el Bisbat de Mataró. Com era sabut aquest local es utilitzat per a la nostra associació el CENTRE CÍVIC-CULTURAL I GASTRONÒMIC DE DOSRIUS, com magatzem per guardar tot els materials, eines i estris necessaris per dur a terme una correcta infraestructura i logística adequada a les diverses i nombroses activitats que any darrera any portem duent durant 6 anys.
Bé doncs, ara i degut a aquesta permuta, sembla que ninguna de les parts implicades era coneixedor de l'us ni de l'activitat que s'estava realitzant d'aquest i en aquest local i ENS TIREN FORA. Tenim que desallotjar el local com a molt tard el dia 31 de març de 2013. L'ajuntament únicament ens va concedir 15 dies mes desprès de demanar per instancia, ajuda, col·laboració i un espai per guardar els material de gran volum (com per exemple els decorats del grup de teatre o la façana del castell que es instal·lada durant la nostra participació a la Fira del Bosc Medieval de Canyamars, entre altres), la seva resposta va esser que lamentaven no poder oferir-nos un lloc municipal, ja que cap entitat municipal disposa d'espai public per guardar el material que utilitza per poder fer la seva tasca......¿?, també, i fent referencia a l'ajut pel seu trasllat , també lamentaven no poder realitzar-lo ja que les entitats, no poden fer us de la brigada municipal pel trasllat del nostre material......¿?, com ja tindríem de saber. No volem posar en tela de judici ni en dubte aquests raonaments però l'Ajuntament sap que la realitat i la veritat es un altre i nomes caldria fer una reflexió de a quines entitats no afectat aquests criteris d'actuació del nostre Ajuntament.
Per tant l'únic que podem pensar es que ENS TIREN FORA, no els hi interessem per res, i que el que sigui o siguin sabran els seus motius i el perquè d'aquest desnonament, que ara estan de moda.
Per aquests motius fem la crida necessària a tots els associats i associades, perquè durant aquesta Setmana Santa (dies 28, 29, 30, 31 de març i 1 d'abril) ens foteu un cop de mes per buidar el local, ja que segons l'Ajuntament tot el que es quedi sense recollir, a partir del 1 d'abril serà buidat i degudament reciclat per la brigada municipal.
Per tant us esperem al teatre tots els dies indicats a les 09:00 hores per coordinar tots el treballs de desallotjament.

No hay comentarios:

Publicar un comentario