lunes, 22 de octubre de 2012

II EDICIO DEL BOSC DEL TERROR


Donat la gran acceptació que va tenir l'edició del BOSC DEL TERROR de l'any passat, us informem que novament aquest any tornem a posar en escena i a coordinar conjuntament amb l'AVV de Can Massuet una nova versió d'aquest terrorífic i esgarrifós esdeveniment.
Des de aquí us volem donar el coratge i el valor necessari per que podeu participar i col·laborar en aquesta terrorífica activitat.
Per tant si teniu..... el que es te que tenir..... per participar podeu informar-ho a traves del vostre comentari en aquest blog o be a través del correu electrònic lacolladelpilon@movistar.es
No us anticipeu massa en prendre la vostra decisió perquè a les hores serà ja tard..... molt tard, potser tant tard que els mals esperits no us deixin retrocedir.
De qualsevol forma si decidiu no participar per que no teniu.... el que es te que tenir...., EL QUE SI PODEU FER ES RESERVAR-VOS EL DIA 1 DE NOVEMBRE, PER TAL DE FER TOTS ELS PREPARATIUS I MUNTATGES NECESSARIS perquè aquests mals esperits puguin voltar i gaudir al seu aire en uns espais adequats als esgarrifosos i terrorífics moments que sens dubte ens faran passar.

Anim esperem la vostra col·laboració i/o participació.

La família ADAMS
  

2 comentarios:

  1. Los datos del cartel no son definitivos, pudiendo sufrir variación, modificación o cancelación en su contenido. En breve se publicará el cartel definitivo. Gracias.

    Toni Reche

    ResponderEliminar
  2. Jo no tinc festa el día 1, soc llibre a partir de les 21:00h. pero tinc les factures de la llum i del aigua que donan por... MOOOOOOOOOLTA POR... ah, també tinc un parell, de disfresses que igual serveixen, una gossa asesina, una desfressa de teletubi, i un parell de videos de l'Eugenio... Ah, i tambè tinc lliure divendres nit i dissabte a partir de la tarde...

    ResponderEliminar