lunes, 11 de junio de 2012

HA ESTAT POSIBLE. 2on CONCURS DE CUINA











  


Per fi avui, diumenge dia 10 de juny, finalment el 2º Concurs de cuina d'improvisació, s'ha fet realitat i s'ha pogut dur a terme, gràcies a la gran col·laboració i suport dels establiments

13 DELICIE’S,
ESTANC DOSRIUS
BON AREA
BETRUBE SERVICIOS
EL PARRAL DE LA MAMI
L’ANTIC FORNET
FLORISTERIA PLANDIS
EL FORN DE LA RIERA
FRED I CALENT
GRANERIA DOSRIUS
SUPERMERCAT SUMA
PERRUQUERIA A. SOLA

I com no podia ser d’altra manera, per els socis, que amb el seu treball, dedicació i  suport feien possible que la nostre associació organitzes la segona edició d’aquest singular concurs.

Vagin per endavant les gràcies anticipades a tots el establiments, empreses i socis perquè entre tots ho hem possible.

Potser el nombre de participants, escàs; perquè solament, han estat sis els que s'han atrevit amb el repte d'elaborar una recepta amb uns ingredients desconeguts per ells, fins a deu minuts abans de l'obertura dels seus respectius frigorífics, i que per tant han hagut d'improvisar un plat.

En les neveres hi havia: uns pebrots del “piquillo”, un tomàquet, una pastanaga, xampinyons, alls, un carbassó, una ceba i dos trossos de pollastre filetejat. A més disposaven en el rebost d'oli, sal, farina i espècies. A més un punt neuràlgic, oferia un punt de llum, aigua i diferents estris, que permetien fer un correcte procés i desenvolupament de les receptes.   Tot això gràcies al suport logístic ofert per els establiments SUPERMERCAT SUMA i PERRUQUERIA A. SOLA.  

A les 11:00 hores, tal com estava previst els agosarats concursants s'han inscrit i l'organització ha acreditat a:

Cuina número 1: Ana Moya Frare
Cuina número 2: Paqui Gamez Muñoz
Cuina número 3: José Mª Chesa  Ortega
Cuina número 4: Sonia Alonso
Cuina número 5: Pedro Gordillo Gamez
Cuina número 6: David Lopez Orellana

El jurat, format per:
Josep Jo, Alcalde de Dosrius.
Octavi Callarisa, representant al Estanc Dosrius com a col·laborador del concurs,
Isidro Galiano en representació de la nostra associació,
i un jurat popular representat per Gero i Joan,
des del primer moment ho van tenir molt difícil per valorar, la imaginació i la presentació del plat, així com el seu gust, textura i consistència, ja que ja des d'un primer moment es detectava per les formes i per les aromes que emanaven les cuines durant tota el temps d'elaboració. Finalment al cap d'una hora els concursants van ser finalitzant els seus innovadors plats i el jurat va començar la seva complicada tasca.

Cada membre del jurat aniria decidint i puntuant de forma secreta cadascun dels plats. No devia haver-hi consens en l'elecció, sinó que la suma dels punts que cadascun anaven atorgant donaven l'escala total de puntuació que decidirien l'ordre de la classificació des del sisè lloc fins al guanyador del concurs.

Fins a les 13:30 hores els concursants van tenir la intriga de com quedaria la classificació i quan el jurat va acabar la seva aventura, va començar el recompte de punts, i el moment amb més tensió i nervis. De mentre el públic assistent podia provar els plats. En finalitzar el recompte i en començar amb el lliurament de premis, es va observar que tots els plats havien estat consumits i així doncs el públic podia consensuar si el jurat havien encertat amb les seves eleccions.

Arribat aquest moment, a les 13:40 s'anuncia de com ha quedat la classificació i comença el lliurament de premis. A cada concursant se li lliuro un diploma d'assistència. Indicar expressament que el suport obtingut dels establiments indicats a l'inici, mitjançant les seves aportacions, van fer possible que tots els concursants tinguessin un premi; una de les novetats implantades en aquesta edició que ha tingut una rellevància molt important i que ha estat possible gràcies a la col·laboració obtinguda. Així que per això i per decisió del jurat:

El lloc 6è de la classificació, amb 50,50 punts, requeia sobre el plat: "PIMIENTO RELLENO ADIVINA DE Q?", elaborat per SONIA ALONSO, de la cuina número 4, obtenint la seva diploma i 2 ampolles de vi més una de licor ofertes per FRED I CALENT.

El lloc 5è de la classificació, amb 51,35 punts, era per el plat: "SOPA DE VERDURAS CON PECHUGAS DE POLLO A LAS FINAS HIERBAS", elaborat per PEDRO GORDILLO GAMEZ, de la cuina número 5, obtenint la seva diploma i 2 coques de Llavaneres ofertes per EL FORN DE LA RIERA.

El lloc 4art de la classificació, amb 56,50 punts, el guanyava el plat: "PIMIENTOS RELLENOS CON CARNES Y VEGETALES", elaborat per DAVID LOPEZ ORELLANA, de la cuina número 6, obtenint la seva diploma i un boteller ofert per FLORISTERIA PLANDÍS i 2 ampolles de vi ofertes per GRANERIA DOSRIUS

El 3er classificat, amb 65,00 punts, va esser per el plat: "PIMIENTO RELLENO CON POLLO I VERDURAS", elaborat per JOSE MARIA CHESA ORTEGA, de la cuina número 3, obtenint la seva diploma, 1 val per dues persones, per valor de 40,00 € per consumir a qualsevol dels dos restaurants de les Zones Esportives de Can massuet o Can Batlle ofertes per la societat BETRUBE SERVICIOS concessionària d’aquests espais i a més 1 val per dos pollastres a l’ast i una ampolla de vi ofert per L’ANTIC FORNET.
 
El 2on classificat, amb 73,29 punts, era el plat: "LOS CUATROS PILONES", elaborat per ANA MOYA FRAILE, de la cuina número 2, obtenint la seva diploma, un premi en metàl·lic de 40,00 € ofert per ESTANC DOSRIUS i 1 val per a la consumició de dos menús 2 gratuïts al restaurant EL PARRAL DE LA MAMI.

I, el 1er classificat, el campió, el guanyador del 2º CONCURS DE CUINA D’IMPROVISACIÓ 2012, fou, amb 74,95 punts per el plat: “PIMIENTOS RELLENOS CON LASAÑA DE VERDURAS”, elaborat per PAQUI GAMEZ MUÑOZ, de  la cuina número 2, obtenint la seva diploma, un PERNIL DE JABUGO ofert per l’establiment 13 DELICIE’S i 1 val de compra per un import de 30,00 € ofert per el supermercat BONA AREA DE DOSRIUS.

Cal dir, que per part del públic assistents, va haver una opinió de concordança molt generalitzada i consensuada amb la decisió del Jurat.

El desenvolupament del concurs, les opinions favorables de públic i assistents i els resultats obtinguts, fan que ja estem pensant en l’organització i disseny de l’edició del 3er. CONCURS per el 2013.

Esperem que així pugui ser i esperem tenir mes col·laboradors que amb el seu suport ens permeti ampliar el nombre de participats.

A tots, participants, establiments, públic en general, col·laboradors i socis, a tots, gràcies per el suport i l'ajuda obtinguda i que han fet possible la seva realització. 

Veure mes imatges

No hay comentarios:

Publicar un comentario