DIA 3 DE MARÇ
BASES
INSCRIPCIONS.
El registre de inscripcions es podrà realitzar de les següents maneres:
a). En el moment que el participant faci la seva reserva per assistir a la
CALÇOTADA POPULAR, i sempre que la reserva la realitzi als punts de venda de
tiquets al SUPERMERCAT El Far de Can Massuet.
b).
Aquest punt de venda portarà un
Full-Registre al qual anirà anotant únicament el nom i cognoms del concursant,
així com telèfon de contacte.
c). El Full-Registre restarà emes per el
Centre
Cívic-Cultural i Gastronòmic de Dosrius.
d). També
s’acceptaran
inscripcions el mateix día de la CALÇOTADA POPULAR, o sigui, el día
3 de març de 2012
dins l’horari comprés entre les 12:00 y les 13:30 hores.
e). A tal efecte cal
indicar que no s’acceptarà la
participació de cap salsa presentada per persona que formi part de l’equip organitzador.
PRESENTACIÓ
DE LES SALSES A CONCURS.
L’inici del concurs i el seu desenvolupament resta establert d’acord
amb els següents punts:
f). Les salses entrarán en competició a mida
que
siguin presentades per els concursants, dins dels horaris
establerts.
Aquells concursants que es van inscriure amb anterioritat les podran presentar a partir de las
13:00
hores del día 3 de març de 2012.
g). En el cas que les inscripcions siguin realitzades el mateix dia de la calçotada,
aleshores la presentació de la salsa
serà realitzada de forma simultània. En aquest darrer cas un jutge anotarà el
nom i cognoms del concursant en un Full-Registre.
h). En qualsevol dels casos, un jutge recollirà
la salsa en un recipient, numerat, que li facilitarà l’organització, a
la qual deposarà una certa quantitat. El
jutge verificarà la inscripció, cas que el
concursant la hagués efectuat amb anterioritat, i en cas contrari
procedirà tal com resta indicat en el punt anterior.
i).
Una vegada feta la verificació anotarà
el nom y cognoms en una targeta que deposarà dins d’un sobre. Aquest sobre
tindrà anotat un número de control que serà coincident amb el número de
recipient lliurat.
VALORACIÓ DEL
JURAT.
El jurat es regirà per el següent procediment
per assignar les seves puntuacions:
h).
El Jurat restarà format per cinc membres.
Un membre assignat per La COLLA DEL
PILON, un altre assignat per la A.VV, i els altres tres restants segons
disponibilitat dels establiments col·laboradors. Qualsevol vacant serà coberta
per membres de les dues entitats organitzadores.
k). Un
jutge procedirà a presentar les salses al Jurat, lliurant els recipients per
ordre numèric i l’altre jutge tindrà la custodia dels sobres numerats i
tancats.
l).
El Jurat no tastarà cap de les salses
fins que no s’hagi tancat el plaç de presentació, moment en el qual s’iniciarà
el tast.
m).
Les salses es tastaran acompanyant-la
amb un calçot i el Jurat puntuarà
la textura, sabor y consistència de
cadascuna de les salses assignant un
valor d’entre 1 i 5 punts dins d’una escala centesimal a cada tast realitzat, anotant-la en una Fulla de Puntuació individual, y
assignant-la al número de salsa
corresponent.
PREMIS.
Una vegada el Jurat hagi tastat i
puntuat totes les salses presentades a concurs:
n). Els jutges
recolliran les Fulles de Puntuació per realitzar un recompte de punts per cadascuna de les salses, obtenint així les
puntuacions totals per cadascuna de les salses numerades.
o).
Les tres salses amb major puntuació seran les guanyadores i tindran les següents consideracions:
p). La salsa amb menys puntuació de les tres
anteriorment indicades tindrà la
calcificació de 3er Classificada, reben el premi que l’organització
tingui establert per aquesta categoria.
q). La salsa següent amb
major puntuació que l’anterior tindrà la calcificació de 2º Classificada, reben
el premi que l’organització tingui establert per aquesta categoria.
r).
La salsa amb major puntuació de les tres indicades, tindrà la calcificació de
1er Classificada, reben el premi que l’organització tingui establert per
aquesta categoria.
s). Cap dels tres premis indicats poden ser
deserts.
Els organitzadors lliuraran un Diploma
Certificat a tots els participants. Els
participants que no restin classificats dins les tres primeres categories,
gaudiran d’un premi de consolació.
L’organització es
reserva el dret de modificar qualsevol criteri, procediment de les bases
indicades, així com la suspensió del concurs, si causes aliens a la seva voluntat
així ho aconsellessin.
El concurso de salsas, tiene unos suculentos premios. A ver si nos animamos y nos ponemos a demostrar nuestro arte culinario y obtener uno de esos premios. Pero aunque no se gane lo que importa es participar y tan solo por elmero hecho ya habrá algun que otro detalle para todos los que presenten sus salsas. ANIMO !!
ResponderEliminar